onsdag 30 april 2008

Ny lägges rapportering av Podcasting Serie

Som planerat är nu följande inspelningar avklarade:

Tema: Användbarhet på Webben.
Här intervjuades Johannes Ohlsson. Johannes har bland annat varit med och skapat applicationer samt Webbsidor för företag så som GM, Expressen,
Anders Levén m.m

Tema: Wiki ur ett lärandeperspektiv
Här diskutteras tillsammans med Patrik Bernhardsson samt William Jobe. Utgångspunkten är hur man på Högskolan Väst idag använder sig av Wikis i undervisningen samt personliga reflektioner av undervisande lärare.

Tema: Rollspel
Här intervjuades Ulf Andersson och Paul Bendall, båda hängivna rollspeldeltagare med många års erfarenhet. Det förklaras b l a om olika sorters rollspel samt dess uppbyggnad samt rollspelens ursprung.

Tema: 3D-grafik i verkligheten
David Skarin, VD för Ayewear berättar om företagets verksamhet med fokus på 3D-visualisering.

Tema: Högre utbildnings påverkan/inverkan på samhället
Här möter jag Tobias Arvemo i en diskussion baserad på den rapport han har skrivit tillsammans med Urban Gråsjö. Här ifrågasätts kunskapens och forskningen påverkan på svenska kommuners ekonomiska tillväxt.

I och med detta är nu alla inplanerade ljudupptagningar/intervjuer avklarade. Och för min del så handlar det närmast om att explicit blogga/skriva mer om Podcasting ur ett lärande sammanhang samt att klippa ljudinspelningarna och att möjliggöra prenumeration.

Inga kommentarer: